Vu+ Solo 2 issue with IPTV

  • Welcome to IPTV Community! You need login/register in-order to access forum without restriction.

RydzolSE

New Member
Dec 11, 2017
9
0
1
38
#1
Hi

I have recently upload the IPTV channel into my Vu+. I'm using OPEN ATV image. Have issue with some channels where the start for 5 to 10 sec then freez. They work fine on KODi and the laptop and also working fine on SMART IPTV on my smart tv. So is only VU having issue play this channel. Can you advise what could be wrong ?

Many Thanks

Rydzol
 

RydzolSE

New Member
Dec 11, 2017
9
0
1
38
#6
I had used the open atv 6 .1 but I have only few channels which is gettign the freeze after some time but this only affecting when I used enigma2 is worked fine when I used KODI or SMART IPTV is only enigma2 can't work this :(
 
Feb 15, 2016
114
6
18
#7
Install Serviceapp from Plugins/System I think, and enable it form the Menu, choose Extenplayer3, restart Enigma and see.

I think you have some Network settings problem on Enigma. Been using IPTV for 3 years on Solo2, never had probs and flashed hundreds of images.
 

repoks

New Member
Apr 29, 2018
11
13
3
#13
I have the same problem using openpli 4. Can someone help me find a solution? I couldnt find Serviceapp in Plugins/System but maybe because I am using diffrent image.
 
Jan 7, 2017
144
36
28
26
#16
Try change the last number in reference links and it will buffer more before start playing.

4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:URL:NAME (no buffering)
4097:0:1:0:0:0:0:0:0:1:URL:NAME (buffering enabled)
4097:0:1:0:0:0:0:0:0:3:URL:NAME (progressive download and buffering enabled)
 

repoks

New Member
Apr 29, 2018
11
13
3
#19
Try change the last number in reference links and it will buffer more before start playing.

4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:URL:NAME (no buffering)
4097:0:1:0:0:0:0:0:0:1:URL:NAME (buffering enabled)
4097:0:1:0:0:0:0:0:0:3:URL:NAME (progressive download and buffering enabled)
I dont understand where I should put those numbers and which one to choose from. Could you please explain?
 

aeroslok

New Member
May 9, 2018
2
1
3
#20
do u have &type=enigma22_script&output=ts" && chmod 777 /etc/enigma2/iptv.sh && /etc/enigma2/iptv.sh at the end or


&type=enigma216_script&output=m3u8" && chmod 777 /etc/enigma2/iptv.sh && /etc/enigma2/iptv.sh

the first work for me , the second it freez like u said for me.