MAG 250 Technical Issues

  • Welcome to IPTV Community! You need login/register in-order to access forum without restriction.
S

Samir1409

New Member
Reseller
Business Card
Dec 31, 2016
29
6
3
30
Reseller ID
samir1409
still same, it freezes after some time and it doesn't react to the remote, the box just blinks, but nothing happens and there is no picture,,,
 
S

Shaggy

New Member
Sep 22, 2018
1
0
1
Hi i just upgraded Three MAG250 boxes and have the same problem. I just ordered the needed Components but what program do you use to operate the FT2232H card ?
 
amjad69

amjad69

New Member
Sep 24, 2018
2
0
1
I went for factory reset and after all that, menu or basic applications not seen. On restart it shows setting and browser symbol and in settings shows ethernet, wifi, time setting and software update but on trying new update nothings happens
 
gledytivi

gledytivi

New Member
Reseller
Business Card
Apr 12, 2017
20
3
3
Reseller ID
gledytivi
Dear all.
My client have MAG250, Last two days have Page loading error. Internet is enabled, connected Wired and Wireless same problem. How to solve this problem?
Thank you
 
Rapid TV Swiss

Rapid TV Swiss

Well-Known Member
Staff member
Moderator
Business Card
Jan 25, 2016
766
2,819
213
rapidiptvswiss.com
Hello,

Infomir released new firmware and all boxes need to be updated. Use exactly portal that you give him and change DNS to 8.8.8.8 or 1.1.1.1 or 1.0.0.1

DNS on MAG box change to 8.8.8.8 or 1.1.1.1 or 1.0.0.1 > System settings > Network > Wired (Ethernet) > Auto (DHCP), manual DNS

Regards,
 
B

betsy

New Member
Sep 28, 2018
6
3
3
Dear Triton,
Thank you for your effort and the instruction. It all seems to work well.
Is V3 boards totally impossible to unbrick? Mine is V3. It all got stuck once i loaded the u-boot.o file.
 
T

Tony_081

New Member
Oct 24, 2018
5
0
1
Hi, I have a problem with a Mag 250 clone, I followed all the instructions, but I do not go any further where there is the transition with Hyperterminal, you can help me Thanks
 
T

Tony_081

New Member
Oct 24, 2018
5
0
1
hello together, I have managed to get into life, but I still have a small problem, image about usb does not accept it, no image comes in USB, where is the error?

Thanks to who can help me on
 
T

Tony_081

New Member
Oct 24, 2018
5
0
1
Board: MAG250 [32-bit mode]


U-Boot 1.3.1 (Nov 7 2011 - 20:45:09) - stm23_0047

DRAM: 256 MiB
NOR: 1 MiB
NAND: 256 MiB
In: serial
Out: serial
Err: serial
Press "Menu" for enter menu
Hit any key to stop autoboot: 0

Warning: MAC addresses don't match:
HW MAC address: FF:FF:FF:FF:FF:FF
"ethaddr" value: AA:AA:AA:AA:AA:AA
Using MAC Address AA:AA:AA:AA:AA:AA
STM-GMAC: IC+ IP101 found
STM-GMAC: PHY address mismatch with hardware (hw 8 != 1)
STM-GMAC: PHY auto-negotiate timed out
STM-GMAC: *Warning* no link detected
BOOTP broadcast 1
STMAC: second tx timeout
BOOTP broadcast 2
STM-GMAC: tx timeout - no desc available
BOOTP broadcast 3
STM-GMAC: tx timeout - no desc available
BOOTP broadcast 4
STM-GMAC: tx timeout - no desc available
BOOTP broadcast 5
STM-GMAC: tx timeout - no desc available
BOOTP broadcast 6
STM-GMAC: tx timeout - no desc available
BOOTP broadcast 7
STM-GMAC: tx timeout - no desc available
BOOTP broadcast 8
STM-GMAC: tx timeout - no desc available
BOOTP broadcast 9
STM-GMAC: tx timeout - no desc available
BOOTP broadcast 10
STM-GMAC: tx timeout - no desc available

Retry count exceeded; starting again
BOOTP broadcast 1
STM-GMAC: tx timeout - no desc available
BOOTP broadcast 2
STM-GMAC: tx timeout - no desc available
BOOTP broadcast 3
STM-GMAC: tx timeout - no desc available
BOOTP broadcast 4
STM-GMAC: tx timeout - no desc available
BOOTP broadcast 5
Hyperterminal
PLS Help My
 
B

betsy

New Member
Sep 28, 2018
6
3
3
Have you updated the u.boot file with HEX editor as described? Seems your MAC adress is invalid?
 
harryporter

harryporter

Well-Known Member
Reseller
Active Member
Business Card
Dec 9, 2015
184
45
113
44
www.rotusiptv.net
Reseller ID
harryportir
Hello to resolve a problem with faulty mag boxes you must downgrade firmware / flash older firmware then reset to default settings in blue menu that is accessible with menu button right after powering a box. After flashing old firmware disable automatic firmware update and update to newest firmware and do reset in blue menu again. Then insert your portal data and box should be ok. Regards