MAG 250 Technical Issues

  • Welcome to IPTV Community! You need login/register in-order to access forum without restriction.
E

Emir

New Member
Sep 10, 2017
3
1
1
32
I have the same problem did you manage to solve it ?
Or does someone know how to solve it ?
I got internet and when i delete my mac adress from the dashboard i got the message ''your stb is blocked"
 
E

Emir

New Member
Sep 10, 2017
3
1
1
32
"
Actually I have a problem while trying to load the iptv portal.

Usecase:
1. Start MAG254
2. Infomir start screen in loading
3. loading portal screen appears
4. Black screen

Now I just have a black screen, nothing is loading anymore. No blue background as it was some days ago. I just can push the menu button on my remot to get in the settings menu. Reload portal, rboot device etc. does not work.

Any idea what to do?
"
I have the same problem did you manage to solve it ?
Or does someone know how to solve it ?
I got internet and when i delete my mac adress from the dashboard i got the message ''your stb is blocked"
 
Likes: FactorHD
T

Tony_081

New Member
Oct 24, 2018
5
0
1
hello, my Mag 250 is back but every 2 days I have to program again with jtag, although autoupdate is off.
Where is the problem, my box does not take imageupdate from usb_

Thanks in advance
 
FactorHD

FactorHD

New Member
Reseller
Business Card
Nov 21, 2016
18
3
8
Luxembourg
Reseller ID
FactorHD
Hello friends,

My clients using mag250 can not connect to the portal, when charging portal the stb reboot

Someone experience the same problem?
Solutions?

Thanks in advance.

Kind regards

Happy New year 2019 For All
 
FactorHD

FactorHD

New Member
Reseller
Business Card
Nov 21, 2016
18
3
8
Luxembourg
Reseller ID
FactorHD
"
Actually I have a problem while trying to load the iptv portal.

Usecase:
1. Start MAG254
2. Infomir start screen in loading
3. loading portal screen appears
4. Black screen

Now I just have a black screen, nothing is loading anymore. No blue background as it was some days ago. I just can push the menu button on my remot to get in the settings menu. Reload portal, rboot device etc. does not work.

Any idea what to do?
"
I have the same problem did you manage to solve it ?
Or does someone know how to solve it ?
I got internet and when i delete my mac adress from the dashboard i got the message ''your stb is blocked"
The same with my clients using mag250...

Solutions?!?!
 
olz

olz

New Member
Jan 12, 2019
3
0
1
I have followed the guide and it all worked as blue light now come on, however when box is reset and menu is pressed, it doesn't go to bios, i am stuck at the dchp and then to sft. can anyone help on this matter?
 
B

betsy

New Member
Sep 28, 2018
5
1
3
I have followed the guide and it all worked as blue light now come on, however when box is reset and menu is pressed, it doesn't go to bios, i am stuck at the dchp and then to sft. can anyone help on this matter?
Have you make sure that you changed the Boot type from DHCP to NAND inside the BIOS?
 
Likes: marijo
olz

olz

New Member
Jan 12, 2019
3
0
1
I have followed the guide and it all worked as blue light now come on, however when box is reset and menu is pressed, it doesn't go to bios, i am stuck at the dchp and then to sft. can anyone help on this matter?
This has now been fixed, simple as change the batteries in the remote as its very weak. Allow me to get into bios.
 
Y

yvourazeris

New Member
Feb 2, 2019
3
0
1
Goodmorning i am having the same issue with my mag 250 when its loading the portal it restrts before finshed loading and get stucked
Anyone has solved this problem
Thank you in advance
 
Y

yvourazeris

New Member
Feb 2, 2019
3
0
1
please remove unwanted bouquets from your dashboard
Can you suggest me a way or a link to do that i dont know howto delete bouquets, i allready deleted some old providers but stil the same problem
Thank you
 
C

Cossan

New Member
Feb 7, 2019
2
0
1
Actually I have a problem while trying to load the iptv portal.

Usecase:
1. Start MAG254
2. Infomir start screen in loading
3. loading portal screen appears
4. Black screen

Now I just have a black screen, nothing is loading anymore. No blue background as it was some days ago. I just can push the menu button on my remot to get in the settings menu. Reload portal, rboot device etc. does not work.

Any idea what to do?
In the inner portal go to settings/system settings/network and What ever option u use for your internet change from auto-DHCP to auto-dhcp/manual dns. And on manual dns you put 8.8.8.8 save and reboot. IF still same problem you should try to contact support of your portal. Cause then your ip is blocked. So its either a dns problem with your internet provider or your ip is blocked from portal.