• Welcome to IPTV Community! You need login/register in-order to access forum without restriction.
I

iptv050

New Member
Aug 11, 2018
3
0
1
41
Reseller ID
nvt

Attachments

fascinity

fascinity

Member
Aug 8, 2016
29
52
28
You can try to downgrade your MAG256 to the imageupdate 2.20.03:


Download this file

https://www7.zippyshare.com/v/zsLdVQag/file.html


and save it on a USB stick in a folder called mag256.


Before you downgrade, don't forget to disable automatic update in the Embedded Portal:


1. Load Embedded Portal

2. Select Settings

3. Select Software autoupdate

4. In Autoupdate select "Disabled"

5. Press OK to save the changes.



Downgrade imageupdate:


1. Connect prepared USB-drive to STB.


2. Then enter the System Recovery Utility menu:


a. Power off STB (unplug the power supply).


b. Push and hold Menu button on RC and power STB on (still holding Menu button, plug in power supply).


c. Wait for ~10 seconds ⇒ System Recovery Utility menu.

Release Menu button.


Note: the Menu button on the RC is located on the left hand side below the down button and above the Vol+ button. The one with the 3 lines and 3 dots.


3. Select Upgrade Tools ⇒ Upgrade Software ⇒ Using USB ⇒ Yes; and select your file.


4. Wait until the update process is complete. The info about software update status is displayed at the bottom of screen.

When the software is updated the STB will automatically reboot.


Good luck :)
 
  • Like
Reactions: Bealerdsb
R

RipperX

New Member
Sep 5, 2018
2
0
1
Reseller ID
tocchet11
I do not know what the hell is going on. my magbox 256 used to work just fine but now suddenly it started doing something strange duing the startup of the portal. It will go through the motions as normal and then when it says "starting portal" the screen goes to a scrambled looking screen as if a computer has crashed and says infomir all over the screen and says loading..But from there the page is coimpletely f froze and can never get past it. At first I thought I had a bad box that was malfunctioning and so I bough a second box and after a week the same exact thing started to happen. Does anybody know what is causing this? Thanks Larry
 

Attachments

I

ismarttv

New Member
Oct 28, 2015
3
0
1
46
Hello RipperX,
Do you have a mag256 with integrated wifi?
 
R

RipperX

New Member
Sep 5, 2018
2
0
1
Reseller ID
tocchet11
Yes ismarttv. my magbox can be directly plugged in or it can also use wifi. In my case I use the wifi because i share a house and my lanlord has the modem and router in her room. I hope you have seen this before and knowhow to fix it..never had a problem then all ofa sudden this!. Thanks
 
I

ismarttv

New Member
Oct 28, 2015
3
0
1
46
Yes ismarttv. my magbox can be directly plugged in or it can also use wifi. In my case I use the wifi because i share a house and my lanlord has the modem and router in her room. I hope you have seen this before and knowhow to fix it..never had a problem then all ofa sudden this!. Thanks
I don’t if it’s thé same issue but when I tried to set up automatically thé network (wired or wireless I don’t remember), it crashed the Mag. The boot loops or crashes after loading the networks settings. I solved it by entering manually the network settings.
 
I

ismarttv

New Member
Oct 28, 2015
3
0
1
46
Then I will consider it a defective box. My first MAG 256w2 was also defective. It restarted all the time, so I could not get into the menu once.
Hi, try to enter to the network menu and choose manual settings. Enter manually your IP, network mask, gateway and dns.
 
Orzabit

Orzabit

Member
Oct 29, 2016
44
6
28
50
when you put power to the box try click the menu button or hold it down it should take you too the setup menu if not then it is broken
 
P

panos85

New Member
Sep 17, 2018
3
1
3
hi! i have a problem...
after apdate to my mag 254 the sound is low and don't change with remote... what is the problem?
 
Orzabit

Orzabit

Member
Oct 29, 2016
44
6
28
50
hi! i have a problem...
after apdate to my mag 254 the sound is low and don't change with remote... what is the problem?
I have the exact same problem on my mag254, i have tried many different things factory default, installing an older firmware and no matter what the volume is very low. Before the problem started i use put my soundbar on 9 out 50 and would be loud, after the update i have to put i at 40 out 50 just to be able to hear voices.
The "solution" that is working for me, is to use the portal from siptv and then use the m3u8 from here, then the volume is back to normal. If i use the poral from here the standard stalker portal the volume is still low.
You can try the portal from siptv for free for 7 days to see if it works for you. Personally i prefer the gui from siptv, all the channels will still be the same because you use the channel list from here.
 
Chips1971

Chips1971

New Member
Sep 23, 2018
2
0
1
Hi,

Can anyone tell me how to get the MAG256/7 to show 4k content, it is supposed to be HEVC compliant, I get and in but no picture..... please help

Cheers

Chips
 
Benjamin M

Benjamin M

New Member
Oct 7, 2017
3
6
3
33
Hi guys i recently bought a mag box 256/w2 and tried using the epg but there is absolutely nothing there. How can i get the epg working ?
 
uriX

uriX

Trial, Support, Subscription
Reseller
May 2, 2018
303
161
43
urix.xdns.pro
Reseller ID
uriX
Hi guys i recently bought a mag box 256/w2 and tried using the epg but there is absolutely nothing there. How can i get the epg working ?
Hello. The MAG boxes come and update the EPG automatically. You do not have to do anything.
 
Benjamin M

Benjamin M

New Member
Oct 7, 2017
3
6
3
33
Hello. The MAG boxes come and update the EPG automatically. You do not have to do anything.
Thank you for your reply.That's also what i thought. I did an update and have also rebooted the mag box. I only see times but no list of programs that are airing. Are iptv subscriptions from rapidiptv supposed to work with the mag box ? are there any suggestions to get epg working in my case ?
 
uriX

uriX

Trial, Support, Subscription
Reseller
May 2, 2018
303
161
43
urix.xdns.pro
Reseller ID
uriX
Rapid IPTV supports EPG. But it's not all channels that have EPG. try it on another device and see if it works. If that does not work, contact your reseller.
 
P

Panama

New Member
May 25, 2016
1
0
1
60
Hi,
I have tried several providers with my mag 256 and always the same problem when I want to see "video club" it says "server unavailable" tv channels are ok.
If I bring my magbox to a friends house it works fine? Can anyone tell me what the problem eventually is?

Thanks a lot for helping me with this ongoing problem.!!!
 
Rapid TV Swiss

Rapid TV Swiss

Well-Known Member
Staff member
Moderator
Jan 25, 2016
808
2,961
213
rapidiptvswiss.com
Hello,

Infomir released new firmware and all boxes need to be updated. Use exactly portal that you received from your reseller and change DNS to 8.8.8.8 or 1.1.1.1 or 1.0.0.1

DNS on MAG box change to 8.8.8.8 or 1.1.1.1 or 1.0.0.1 > System settings > Network > Wired (Ethernet) > Auto (DHCP), manual DNS

Regards,
 
Svintoman

Svintoman

New Member
Sep 20, 2018
21
3
3
Hi,
Is there any way you could get subtitle in mag256 or is it still impossible?
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
IPTV Community MAG 351/352 7
IPTV Community Formuler Z7+ 81
IPTV Community MAG Device 193
IPTV Community Nvidia Shield 22
IPTV Community MAG 410 84

Similar threads